Guy Braun

Guy Braun

Guy is mechanical engineer. Met zijn ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, automotive en de algemene machinebouw ondersteunt hij Engineericks klanten op diverse gebieden.

Geboren in Zuid-Limburg is Guy op zijn achttiende naar het mooie Nijmegen afgereisd. Na het behalen van zijn master psychologie vond hij dat hij voldoende handvatten had om in de techniek te gaan werken.

In 2013 rondde hij daarom zijn opleiding HTS autotechniek in Arnhem af. Hierna maakte Guy zijn eerste meters als technisch tekenaar in de machinebouw bij Rademaker food systems, waar hij ook Rick Peters en Auke Hoekstra leerde kennen.

Na de aansluiting bij Engineerick ging de reis via Orangeworks (procestechniek in de food sector) en Manders automation naar Spierings Mobile Cranes. Hier werkte hij mee aan de ontwikkeling van de nieuwste generatie hybride mobiele hijskranen: de City boy. Door deze ervaringen kan hij overweg met meerdere 3D-pakketten en PDM-systemen en is hij op de hoogte van veel productieprocessen en -methoden.

Interesse in onze diensten?
Neem contact op!